Laura Hospes

Titel

“Path of Destruction”  (2016)
1/2 AP-print

Afmetingen

Afbeelding  55 x 55 cm, lijst 61,7 x 61,7 cm

Kunstenaar

Laura Hospes (1994)

Techniek

Zwart/wit foto, Archival pigment print on Canson Infinity Platine Fibre Rag 310 grs.
Lijst beukenhout transparant zwart, 60 x 83 cm Museum Art glass UV 60

Prijs

Geschonken aan Museum Belvédère in Heerenveen

Als een bruid, gewikkeld in een laken, liep ik van de badkamer naar mijn kamer. De gang was stil en donker. Het was het enige moment op de dag waarop mijn wonden even konden ademen: na een douche. Het was verboden om open wonden te hebben in de hal, maar ik kon mijn verband niet aanleggen in de kleine badkamer. Toen ik mijn kamer binnenkwam, zag ik mezelf in de spiegel. Mijn verwarde brein was trots op de ernstigewondendie ik zelfhad gecreëerd. Maar mijn reflectie keek geschokt.