HOME

logo_blauw

Onze missie is om kunst te delen met anderen…

HOME Uit onze bestaande collectie en onlangs gekochte kunstwerken willen we zoveel mogelijk mensen inspireren door de kunst bij hen thuis te brengen. Potentiële kunstliefhebbers worden met raad en daad bijgestaan. Welke mogelijkheden zijn er?  
  • Huur voor de duur van twee jaar – betaling van ongeveer 1% van de waarde van het kunstwerk per maand
  • Huur/koop – het bedrag van de maandelijkse huurprijs wordt na twee jaar afgetrokken van de waarde van het kunstwerk bij de aankoop ervan
  • Onmiddellijke koop – korting op de totaalprijs van het kunstwerk
  Bij afname van meerdere kunstwerken geldt een kwantumkorting. Ook is het mogelijk om een kunstwerk een maand op proef te nemen om te ervaren wat het kunstwerk bij je thuis teweeg brengt. Als je besluit een kunstwerk (of meerdere) toe te voegen aan je woonomgeving, dan brengen we deze bij je thuis en geven we desgewenst advies over de ophanghoogte enz. De daad wordt bij de raad gevoegd en we hangen het ter plekke op!   Dit alles ten eerste om kunst te verspreiden, want kunst moet bewegen, inspireren en de woonomgeving verrijken. We zijn ervan overtuigd dat kunst een positieve bijdrage levert aan het welbevinden van mensen. Ten tweede willen we met opbrengsten een aantal door ons geselecteerde jonge kunstenaars een kans geven zich verder te ontwikkelen. Door een aantal werken van hen te kopen kunnen zij hun opleiding verder volgen en zich vrij voelen om door te ontwikkelen. Wij willen met Mobile Art Loppersum het pad plaveien voor enkele kunstenaars.